Shopping cart
0,00 €

Naravno sladilo SunStevia Premium 250x slajše kot sladkor (10g in 25g)

Razprodano, kmalu na zalogi.

SunStevia Premium je 100% izvleček (ekstrakt)  iz rastline stevija, brez pridodanih zmesi ali umetnih dodatkov.  Izvleček oz. sladki prah ima 60% delež Reb-A in 40% ostalih izvlečkov iz stevije. Reb-A je najkakovostnejši izvleček in najslajši izvleček iz rastline stevije.

Premium je 250x slajši kot navadni sladkor z rahlim in prijetnim okusom po rastlini steviji. Premium je visoko kakovostno in kvalitetno naravno sladilo iz stevie.

SunStevia Premium 1g = 250g sladkorja
Ena merica Premium = 8 žličk sladkorja (cca.30g sladkorja( .

Neto količina 25g = 400 sladkanj (cca.3mesece).
Priložena merica za lažje doziranje!

Vsebina 25g SunStevia Premium nadomesti cca. 6kg sladkorja, kar je cenovno ugodneje in predvsem veliko bolj zdravo.

Bistvene lastnosti SunStevia Elite in Premium:
GLIKEMIČNI INDEKS 0 ( GI 0 )
*primerno za diabetike tip I in II
BREZ KALORIJ: 0kJ (kCal)
GMO FREE STEVIA
BREZ PESTICIDOV
PRILOŽENA MERICA

SunStevia Elite in Premium sta pridobljena z metodo brez kemikalij in umetnih solventov (CSF FREE).

Uporaba:  ¼  – ½  merice uporabite za naravno sladkanje hrane, sadno-zelenjavnih napitkov (smoothie), pijače, čajev,… Pri pripravi jedi sladilo raztopite v vodi in ga primešajte ostalim sestavinam.

KUPCI POZOR:Pri nakupu sladil iz stevije je vedno smotrno preveriti koliko deleža Reb-A vsebuje sladilo in iz katerega dela rastline je izvleček pridobljen, ker to bistveno vpliva na kvaliteto izvlečka. —> več v rubriki Podrobnosti in v SunStevia standardi in regulative.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaki: , Brand:

Opis

Naravno sladila SunStevia Reb-A in brezkalorični nadomestek sladkorja  SugarSweet so primerna za vse, ki zavestno varujejo svoje zdravje, vse ki prisegajo na zdrav in naraven način prehranjevanja, osebe ki se želijo znebiti maščobe, ki prakticirajo diete s kalorično omejitvijo, anti kandida diete…

Lastnosti SunStevia Premium:
– 0 kalorij (primerno za hujšanje)
– 0 glikemičnega indeksa (zelo primerno za diabetike)
– 100% rastlinski izvor in naravno,brez umetnih dodatkov
– ne povzroča telesne maščobe
– ne povzroča osteroporoze
– ne povzroča nastajanja sladkorne bolezni
– ne povzroča kariesa
– primerno za tudi bolnike ki imajo sladkorno bolezen, povišan horesterol, sindrom X, prekometno težo, visok krvni pritisk, kandido, cekalijo,..
– več o učinkih SunStevia (SunStevia učinki)

SunStevia naravno sladilo s 100% stevijo  lahko uporabljamo in pridodajmo v vsako hrano ali pijačo, ki jo želimo zasladiti in uživati v intenzivnejšem sladkem okusu brez skrbi glede kalorij, umetnih dodatkov, glikemičnega indeksa, Candide, kariesa, debelosti, osteoporoze, zakisanosti, nepotrebne obremenitve organizma, kancerogenosti, toksičnosti …

SunStevia naravna sladila so primerna za vegetarijance in vegance, saj je iz popolnoma rastlinskih virov ter alergene osebe, saj so sladila brez soli, kvasa, pšenice, glutena, soje, mleka, jajc, lupinarjev in  konzervansov, umetnih arom in barvil.

KUPCI POZOR: Mnoga podjetja želijo na račun (ne)kvalitete produkta privarčevati, zato previdnost pri nakupu stevija sladila ni odveč !

Pri nakupu sladil iz stevije je vedno smotrno preveriti koliko deleža Reb-A vsebuje sladilo in iz katerega dela rastline je izvleček pridobljen, ker to bistveno vpliva na kvaliteto izvlečka, saj je Reb-A najdražji in najkvalitetnejši izvleček.. Na produktih stevija sladil je velikokrat navedeno le to, da sladilo vsebuje steviol glikozide, brez navedbe koliko procentov Reb-A je dejansko vsebovano v sladilu in iz katerega dela rastline stevije je izvleček (beli prah) pridobljen.

Najkvalitetnejši izvlečki so pridobljeni iz lista rastline stevija in vsebuje visok delež Reb-A (nad 60%). Najkvalitetnejši izvlečki imajo več kot 97% Reb-A t.j. SunStevia Elite.

Naravno sladilo SunStevia Premium in Elite je pridobljen iz lista rastline stevije, metoda testiranja kakovosti je opravljena po najvišjih standardih, ki jih določuje Skupni strokovni živilski odbor (JECFA), kar kupcu in uporabniku zagotavlja prvovrstno kvaliteto sestavin in verodostojne podatke o količinah izvlečkov (predvsem izvlečka Reb-A).

SunStevia naravna sladilo ustrezajo znanstvenemu mnenju Sveta za aditive za živila in hranilne vire o varnosti steviol glikozidov in izpolnjuje pogoje direktiv Evropske agencije za varnost hrane (EFSA).

…več o SunStevia standardih in regulativah proizvodnje

Dodatne informacije

Količina

25g, 10g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naravno sladilo SunStevia Premium 250x slajše kot sladkor (10g in 25g)”