Košarica
0,00 €

SunWarrior

Prikazovanje 1–9 od 23 rezultatov

Sunwarrior beljakovine oz . proteini so rastlinskega izvora in vsebujejo presne, kaljene, fermentirane beljakovine s 83% deležem beljakovin z visoko stopnjo absorbcije v primerjavi z drugimi viri beljakovin na trgu. Ekološko poreklo.

Ne vsebujejo živalskih proizvodov, mleka in mlečnih izdelkov, jajc, soje, glutena, dodanega sladkorja, pšenice ali kvasa. So popolnoma naravni, presni rastlinski vir beljakovin.

Za razliko od ekstrakcije drugih proteinov na tržišču, Sunwarrior pri svoji metodi pridelave ne uporablja kemikalij ali kislinske hidrolize, temveč le organske encime. S pomočjo postopka biofermentacije je Sunwarrior izdelal najbolj okusno mešanico rastlinskih proteinov na tržišču s svilnato teksturo.

Sunwarrior rastlinske beljakovine so ekološke, lahko prebavljive, nealergene.

Ne vsebujejo živalskih proizvodov, mleka in mlečnih izdelkov, jajc, soje, glutena, dodanega sladkorja, pšenice ali kvasa.

Primerne za vse generacije. Primerne za po vadbi, za zajtrk, malico, večerjo v kombinaciji z rastlinskim mlekom, granolo, kosmiči… iz njih lahko pripravite peciva, palačinke in druge sladice.