Košarica
0,00 €

Naravno sladilo SunStevia Elite 350x slajše kot sladkor (10g in 25g)

Na zalogi

SunStevia ELITE je naše najslajše stevia sladilo, ki je kar 350x slajši kot navadni sladkor. Vrhunska kvaliteta – vsebuje kar 97% Reb-A (Reb-A je najkakovostnejši izvleček in najslajši izvleček iz rastline stevije). Izjemo sladek in brez grenkega priokusa po steviji. Elite je zaradi izjemne sladkosti odlično nadomestilo umetnim sladilom.

SunStevia ELITE je 100% izvleček (ekstrakt)  iz rastline stevija, brez pridodanih zmesi ali umetnih dodatkov.

7,89 14,90 

Počisti
Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka / kos
-5% 3-4 izdelki / kos
-10% 5 ali več / kos

Opis

Naravno sladila SunStevia  in naravno-brezkalorično sladilo  SugarSweet  so primerni za vse, ki iščejo prvovrstno sladilo,  kot izvleček iz rastline stevia. SunStevia in SugarSweet so primerni za vse, ki prisegajo na zdrav in naraven način prehranjevanja, osebe ki prakticirajo diete s kalorično omejitvijo, nizko-hidratno dieto,

Lastnosti naravnih stevija sladil SunStevia, ki vsebujejo izključno sladki izvleček iz listov rastline stevija :
– odličen nadomestek za umetna sladila
– 0 kalorij (primerno brezkalorično slajenje jedi)
– 0 glikemičnega indeksa
– 100% rastlinski izvor in naravno,brez umetnih dodatkov
– brez GSO
– 100% beli sladki prah, brez primesi
– pridobljena z metodo brez kemikalij in umetnih solventov (CSF FREE)
– brez kakršnih koli (pri)dodatkov
– vegan

Moč sladkosti:
1g SunStevia Elite ima moč sladkosti kot cca. 350g sladkorja
Ena merica Elite  = 12 žličk sladkorja (cca.50g sladkorja)

Pri 25g pakiranju priložena merica za lažje doziranje!

UPORABA: ¼  – ½  merice uporabite za naravno sladkanje hrane, sadno-zelenjavnih napitkov (smoothie), pijače, čajev,… Pri pripravi jedi lahko sladilo raztopite v vodi in ga primešajte ostalim sestavinam. SunStevia je zaradi izjemne sladkosti odličen nadomestek umetnim sladilom. V kolikor pa želite nadomestiti sladkor priporočamo naravni in brezkalorični SugarSweet, ki ima v primerjavi s SunStevio manjšo moč sladkanja  in enako kristalno obliko (kristalčki) kot sladkor.

Sestavine: steviol glikozidi (naravni izvleček iz listov rastline stevija) s 97 % Reb-A

Proizvajalec: Pozitivna sprememba d.o.o.,  Šenčurska pot 29, 4208 Šenčur, info@gmail.com

KUPCI POZOR: Mnoga podjetja želijo na račun (ne)kvalitete produkta privarčevati, zato previdnost pri nakupu stevija sladila ni odveč ! Zato pri nakupu sladil iz stevije preveriti koliko deleža Reb-A vsebuje stevija sladilo in iz katerega dela rastline je izvleček pridobljen, ker to bistveno vpliva na kvaliteto izvlečka, saj je Reb-A najdražji in najkvalitetnejši izvleček.

Na produktih stevija sladil je velikokrat navedeno le to, da sladilo vsebuje steviol glikozide, brez navedbe koliko procentov Reb-A je dejansko vsebovano v sladilu in iz katerega dela rastline stevije je izvleček (beli prah) pridobljen.

Najkvalitetnejša stevija sladila so pridobljeni iz lista rastline stevija in vsebujejo vsaj 60% Reb-A, tako kot SunStevia Premium.  Če želite stevia sladilo, ki ima večji delež Reb-A in s tem tudi močnejši sladilni efekt ter manj priokusa po rastlini steviji priporočamo  Premium plus  z 80% Reb-A . SunStevia ELITE, ki ima kar 97% Reb-A.

Naravna sladila SunStevia so pridobljeni iz lista rastline stevije, metoda testiranja kakovosti je opravljena po najvišjih standardih, ki jih določuje Skupni strokovni živilski odbor (JECFA), kar kupcu in uporabniku zagotavlja prvovrstno kvaliteto sestavin in verodostojne podatke o količinah izvlečkov (predvsem izvlečka Reb-A).

 

Morda vam bo prav tako všeč…