Košarica
0,00 €

Naravno sladilo SugarSweet v prahu 1:1 (enako sladek kot sladkor), 300g

Na zalogi

SugarSweet SOFT 1:1 je naraven in brezkaloričen nadomestek za sladkor v prahu. Pripravljen je po unikatni recepturi tako, da pri pripravi jedi nadomesti sladkor v prahu brez opazne razlike glede okusa in teksture.
SUGARSWEET SOFT 1:1  je naraven, brez kalorij in brez glikemičnega indeksa (G.I. 0). SugarSweet je enako sladek, kot sladkor v prahu. SugarSweet SOFT se pri uporabi obnaša enako kot sladkor v prahu. Zelo hitro topljiv v vodi. Uporabite ga lahko vsepovsod kjer sicer uporabljate sladkor. Zelo preprost za uporabo.

6,90 

Na zalogi

Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka6,90 € / kos
-5% 3-4 izdelki6,56 € / kos
-10% 5 ali več6,21 € / kos

Opis

SUGARSWEET SOFT 1:1 je fit nadomestek sladkorja v prahu, saj je naraven, brez kalorij in brez glikemičnega indeksa (G.I.0) . Je enake strukture kot sladkor in nadomešča sladkor tudi po okusu!

SugarSweet SOFT je odličen pripomoček za izgubo teže, saj je v primerjavi s sladkimi sirupi (agavin, javor, rižev,..), medom in sladkorjem brez energijske vrednosti (0kcal), ker ne vsebuje ogljikovih hidratov iz glukoze ali fruktoze, ki se ob presežku shranjujejo v odvečno telesno maščobo.

Lastnosti in primer uporabe SugarSweet SOFT:
-za vsakogar, ki iščete zdrav, naravno in brezkalorično nadomestilo sladkorja ter se želite izogniti uporabi umetnih sladil
– za diabetike, saj raziskave kažejo da SugarSweet ne vpliva na porast krvnega sladkorja
– za sladke nizko-kalorične diete, ker je brez energijske vrednosti oz. nima kalorij ampak vseeno sladek
– ne vsebuje škrobnih ogljikovih hidratov ali preprostih sladkorjev, ki so glavni vir hrane za kandido
– za pripadnike zdravega in fit življenskega stila, ki želijo v svoji prehrani čimbolj omejiti uporabo sladkorja in prehrane izločiti umetna sladila ali agavin sirup, ki vsebuje visok procent fruktoze oz. sladkorje.
– za nizkokalorično, dieto brez ogljikovih hidratov, ketonsko in LCHF dieto.

Uživanje hrane ali pijače, ki vsebuje eritritol namesto sladkorja prispeva k ohranjanju mineralizacije zob.

Uživanje hrane ali pijače, ki vsebuje eritritol namesto sladkorja povzroči manjši porast ravni glukoze v krvi po zaužitju v primerjavi s hrano ali pijačo, ki vsebuje sladkor. *Za doseganje zatrjevanega učinka treba v hrani ali pijači z eritritolom nadomestiti vsaj 30% sladkorjev.

Bistvene lastnosti SUGARSWEET SOFT 1:1:
– ODLIČEN NADOMESTEK SLADKORJA
– UNIKATNA RECEPTURA
– PREPROSTA UPORABA
– NIMA KALORIJ
– NIMA GLIKEMIČNE VREDNOSTI
– NARAVEN IZVOR, VEGAN
– BREZ GSO
– SLOVENSKA IDEJA
– PREIZKUŠEN-ZVESTI KUPCI ŽE OD 2011

SUGARSWEET JE SLOVENSKA IDEJA, saj je pripravljen po unikatni recepturi športnika in prehranskega poznavalca Peter Bukovnik-a.

UPORABA
SugarSweet (za brezkalorično in naravno sladkanje) lahko uporabite v vseh primerih, kjer bi sicer uporabili sladkor – sladkanje čajev, kave, peko peciv in slaščic,… SugarSweet lahko uporabljate tudi kot nadomestilo sladkorja pri izdelavi domačih marmelad in pripravo jedi z nižjo kalorično in glikemično vrednostjo v katerih lahko uživajo tudi diabetiki in osebe, ki želijo ohraniti ali izgubiti telesno težo.

MOČ SLADKANJA: MOČ SLADKANJA: SugarSweet SOFT 1:1 ima enako sladkost kot beli sladkorja v prahu ampak je kljub temu brez kalorij in glikemične vrednosti. Torej za nadomestitev ene žlice sladkorja potrebujete eno žlico SugarSweet 1:1 SOFT. V kolikor želite SugarSweet s trdo kristalno strukturo, kot jo ima beli namizni sladkor vam priporočamo SugarSweet 1:1, SugarSweet 1:1, SugarSweet 1:10 ali SugarSweet BROWNY, ki nadomešča rjavi sladkor.

Vsi izdelki linije SugarSweet so brez kalorij, brez glikemične vrednosti, brez alergenov, dodatkov preprostih sladkorjev, fruktoze ipd.

Sestavine: eritritol, steviol glikozidi (naravni izvleček iz listov rastline stevia)

Proizvajalec: Pozitivna sprememba d.o.o., Šenčurska pot 29, 4208 Šenčur, info@nutriholis.si

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naravno sladilo SugarSweet v prahu 1:1 (enako sladek kot sladkor), 300g”

Morda vam bo prav tako všeč…