Košarica
0,00 €

Naravno sladilo SugarSweet v prahu 1:1 (enako sladek kot sladkor), 300g

Na zalogi

SugarSweet SOFT 1:1 je naraven in brezkaloričen nadomestek za sladkor v prahu. Pripravljen je po unikatni recepturi tako, da pri pripravi jedi nadomesti sladkor v prahu brez opazne razlike glede okusa in teksture.
SUGARSWEET SOFT 1:1  je naraven, brez kalorij in brez glikemičnega indeksa (G.I. 0). SugarSweet je enako sladek, kot sladkor v prahu. SugarSweet SOFT se pri uporabi obnaša enako kot sladkor v prahu. Zelo hitro topljiv v vodi. Uporabite ga lahko vsepovsod kjer sicer uporabljate sladkor. Zelo preprost za uporabo.

6,90 

Na zalogi

Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka6,90 € / kos
-5% 3-4 izdelki6,56 € / kos
-10% 5 ali več6,21 € / kos

Opis

SUGARSWEET SOFT 1:1 je fit nadomestek sladkorja v prahu, saj je naraven, brez kalorij in brez glikemičnega indeksa (G.I.0) . Je enake strukture kot sladkor in nadomešča sladkor tudi po okusu!

SugarSweet SOFT je odličen pripomoček za izgubo teže, saj je v primerjavi s sladkimi sirupi (agavin, javor, rižev,..), medom in sladkorjem brez energijske vrednosti (0kcal), ker ne vsebuje ogljikovih hidratov iz glukoze ali fruktoze, ki se ob presežku shranjujejo v odvečno telesno maščobo.

SugarSweet SOFT je primeren:
-za vsakogar, ki iščete zdrav, naravno in brezkalorično nadomestilo sladkorja ter se želite izogniti uporabi umetnih sladil
– za diabetike, saj raziskave kažejo da SugarSweet ne vpliva na porast krvnega sladkorja
– za pripravo nizkokaloričnih sladic, ker je brez energijske vrednosti oz. nima kalorij ampak vseeno sladek
– za anti-kandida diete, saj SUGARSWEET ne hrani bakterije kandide
– za pripadnike zdravega in fit življenskega stila, ki želijo v svoji prehrani čimbolj omejiti uporabo sladkorja in prehrane izločiti umetna sladila ali agavin sirup, ki vsebuje visok procent fruktoze oz. sladkorje.
– za nizkokalorično dieto brez ogljikovih hidratov, ketonsko in LCHF dieto.

Uživanje hrane ali pijače, ki vsebuje SugarSweet SOFT namesto sladkorja prispeva k ohranjanju mineralizacije zob.

Uživanje hrane ali pijače, ki vsebuje SugarSweet SOFT namesto sladkorja povzroči manjši porast ravni glukoze v krvi po zaužitju v primerjavi s hrano ali pijačo, ki vsebuje sladkor.

Bistvene lastnosti SUGARSWEET SOFT 1:1:
– ODLIČEN NADOMESTEK SLADKORJA
– UNIKATNA RECEPTURA
– PREPROSTA UPORABA
– NIMA KALORIJ
– NIMA GLIKEMIČNE VREDNOSTI
– NARAVEN IZVOR, VEGAN
– BREZ GSO
– SLOVENSKA IDEJA
– PREIZKUŠEN-ZVESTI KUPCI ŽE 6 LET

UPORABA
SugarSweet (za brezkalorično in naravno sladkanje) lahko uporabite v vseh primerih, kjer bi sicer uporabili sladkor – sladkanje čajev, kave, peko peciv in slaščic,… SugarSweet lahko uporabljate tudi kot nadomestilo sladkorja pri izdelavi domačih marmelad in pripravo jedi z nižjo kalorično in glikemično vrednostjo v katerih lahko uživajo tudi diabetiki in osebe, ki želijo ohraniti ali izgubiti telesno težo.

MOČ SLADKANJA: MOČ SLADKANJA: SugarSweet SOFT 1:1 ima enako sladkost kot beli sladkorja v prahu ampak je kljub temu brez kalorij in glikemične vrednosti. Torej za nadomestitev ene žlice sladkorja potrebujete eno žlico SugarSweet 1:1 SOFT. V kolikor želite SugarSweet s trdo kristalno strukturo, kot jo ima beli namizni sladkor vam priporočamo SugarSweet 1:1, SugarSweet 1:1, SugarSweet 1:10 ali SugarSweet BROWNY, ki nadomešča rjavi sladkor.

Vsi izdelki linije SugarSweet so brez kalorij, brez glikemične vrednosti, brez alergenov, dodatkov preprostih sladkorjev, fruktoze ipd.

SUGARSWEET JE SLOVENSKA IDEJA, saj je pripravljen po unikatni recepturi športnika in prehranskega poznavalca Peter Bukovnik-a. SugarSweet vsebuje eritritol in stevijo, ki sta naravno prisotna v rastlinah. Eritritol za prehranske potrebe pridobivajo s procesom naravne fermentacije iz rastlinskega škroba, stevijo pa z ekstrakcijo iz listov rastline stevia. V SugarSweet SOFT 1:1 je vsebovana prvovrstna SunStevia, ki je 100% stevia.

Sestavine: eritritol, steviol glikozid (stevija)

Proizvajalec: Pozitivna sprememba d.o.o., Šenčurska pot 29, 4208 Šenčur

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naravno sladilo SugarSweet v prahu 1:1 (enako sladek kot sladkor), 300g”

Morda vam bo prav tako všeč…