Košarica
0,00 €
Akcija!

Naravno sladilo SugarSweet 1:10 (10x slajši kot sladkor) (200g/400g)

Na zalogi

SugarSweet 1:10 je naraven in brezkaloričen nadomestek za sladkor in umetna sladila. Pripravljen je po unikatni recepturi tako, da pri pripravi jedi nadomesti sladkor brez opazne razlike glede okusa in teksture.
SUGARSWEET 1:10  je naraven, brez kalorij in brez glikemičnega indeksa (G.I. 0). SugarSweet 1:10 je desetkrat bolj sladek kot sladkor z enako kristalno strukturo kot sladkor. Pri pripravi jedi se SugarSweet obnaša enako kot sladkor, saj je termično obstojen, veže vlago, ima prostornino, deluje vezivno in hkrati daje jedem kompaktnost. Uporabite ga lahko vsepovsod kjer sicer uporabljate sladkor.

7,12 13,51 

Počisti

Opis

SUGARSWEET 1:10 je zdrav nadomestek sladkorja, saj je naraven, brez kalorij in brez glikemičnega indeksa (G.I.0) . Je enake strukture kot sladkor in nadomešča sladkor tudi po okusu!

SugarSweet je odličen pripomoček za izgubo teže, saj je v primerjavi s sladkimi sirupi (agavin, javor, rižev …), medom in sladkorjem brez energijske vrednosti (0kcal), ker ne vsebuje ogljikovih hidratov iz glukoze ali fruktoze, ki se ob presežku shranjujejo v odvečno telesno maščobo.

SugarSweet je primeren:
-za vsakogar, ki iščete zdrav, naravno in brezkalorično nadomestilo sladkorja ter se želite izogniti uporabi umetnih sladil
– za diabetike, saj raziskave kažejo da SugarSweet ne vpliva na porast krvnega sladkorja
– za shujševalno dieto, ker je brez energijske vrednosti oz. nima kalorij ampak vseeno sladek
– za anti-kandida diete, saj SUGARSWEET ne hrani bakterije kandide
– za pripadnike zdravega in fit življenskega stila, ki želijo v svoji prehrani čimbolj omejiti uporabo sladkorja in prehrane izločiti umetna sladila ali agavin sirup, ki vsebuje visok procent fruktoze oz. sladkorje.
– za nizkokalorično, dieto brez ogljikovih hidratov, ketonsko in LCHF dieto.

Uživanje hrane ali pijače, ki vsebuje SugarSweet 1:10 namesto sladkorja prispeva k ohranjanju mineralizacije zob.

Uživanje hrane ali pijače, ki vsebuje SugarSweet 1:10 namesto sladkorja povzroči manjši porast ravni glukoze v krvi po zaužitju v primerjavi s hrano ali pijačo, ki vsebuje sladkor.

Bistvene lastnosti SUGARSWEET 1:10:
– ODLIČEN NADOMESTEK SLADKORJA
– UNIKATNA RECEPTURA
– IZJEMNO SLADEK (nižja poraba sladila)
– PREPROSTA UPORABA
– NIMA KALORIJ
– NIMA GLIKEMIČNE VREDNOSTI
– NARAVEN IZVOR, VEGAN
– BREZ GSO
– SLOVENSKA IDEJA
– PREIZKUŠEN-ZVESTI KUPCI ŽE 6 LET

UPORABA
SugarSweet (za brezkalorično in naravno sladkanje) lahko uporabite v vseh primerih, kjer bi sicer uporabili sladkor – sladkanje čajev, kave, peko peciv in slaščic,… SugarSweet lahko uporabljate tudi kot nadomestilo sladkorja pri izdelavi domačih marmelad in pripravo jedi z nižjo kalorično in glikemično vrednostjo v katerih lahko uživajo tudi diabetiki in osebe, ki želijo ohraniti ali izgubiti telesno težo.

MOČ SLADKANJA: SugarSweet 1:10 je desetkrat bolj sladek kot beli namizni sladkorja (vendar je kljub temu brez kalorij in glikemične vrednosti). Ena žlica SugarSweet 1:10 po sladkosti nadomesti deset žlic sladkorja. Pri peki po receptu uporabite desetkrat manjšo količino sladkorja, kot je v recepturi.

V kolikor želite SugarSweet z manjšo sladilno moč vam priporočamo SugarSweet 1:12, v kolikor želite SugarSweet z enako sladkostjo kot jo ima sladkor pa vam priporočamo SugarSweet 1:1. Za primer posebnih priložnosti (dekoriranje, marcipan,…) pa imamo na voljo tudi SugarSweet SOFT, ki nadomešča sladkor v prahu.

Vsi izdelki linije SugarSweet so brez kalorij, brez glikemične vrednosti, brez alergenov, dodatkov preprostih sladkorjev, fruktoze ipd.

SUGARSWEET JE SLOVENSKA IDEJA, saj je pripravljen po unikatni recepturi športnika in prehranskega poznavalca Peter Bukovnik-a. SugarSweet vsebuje eritritol in stevijo, ki sta naravno prisotna v rastlinah. Eritritol za prehranske potrebe pridobivajo s procesom naravne fermentacije iz rastlinskega škroba, stevijo pa z ekstrakcijo iz listov rastline stevia. V SugarSweet 1:10 je vsebovana prvovrstna SunStevia, ki je 100% stevia.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naravno sladilo SugarSweet 1:10 (10x slajši kot sladkor) (200g/400g)”