Košarica
0,00 €

Naravno sladilo SugarSweet 1:1 (enako sladek kot sladkor), 300g

Na zalogi

SugarSweet 1:1 je naraven in brezkaloričen nadomestek za sladkor in umetna sladila. Pripravljen je po unikatni recepturi tako, da pri pripravi jedi nadomesti sladkor brez opazne razlike glede okusa in teksture.
SUGARSWEET 1:1  je naraven, brez kalorij in brez glikemičnega indeksa (G.I. 0). SugarSweet je enako sladek kot sladkor z enako kristalno strukturo kot sladkor. Pri pripravi jedi se SugarSweet obnaša enako kot sladkor, saj je termično obstojen, veže vlago, ima prostornino, deluje vezivno in hkrati daje jedem kompaktnost. Uporabite ga lahko vsepovsod kjer sicer uporabljate sladkor. Zelo preprost za uporabo.

6,90 

Na zalogi

Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka6,90 € / kos
-5% 3-4 izdelki6,56 € / kos
-10% 5 ali več6,21 € / kos

Opis

SUGARSWEET 1:1 je zdrav nadomestek sladkorja, saj je naraven, brez kalorij in brez glikemičnega indeksa (G.I.0) . Je enake strukture kot sladkor in nadomešča sladkor tudi po okusu!

SugarSweet je v primerjavi s sladkimi sirupi (agavin, javor, rižev,..), medom in sladkorjem brez energijske vrednosti (0kcal), ker ne vsebuje ogljikovih hidratov iz glukoze ali fruktoze, ki se ob presežku shranjujejo v odvečno telesno maščobo.

Lastnosti in primer uporabe SugarSweet:
-za vsakogar, ki iščete zdrav, naravno in brezkalorično nadomestilo sladkorja ter se želite izogniti uporabi umetnih sladil
– za diabetike, saj raziskave kažejo da SugarSweet ne vpliva na porast krvnega sladkorja
– za sladke nizko-kalorične diete, ker je brez energijske vrednosti oz. nima kalorij ampak vseeno sladek
– ne vsebuje škrobnih ogljikovih hidratov ali preprostih sladkorjev, ki so glavni vir hrane za kandido
– za pripadnike zdravega in fit življenskega stila, ki želijo v svoji prehrani čimbolj omejiti uporabo sladkorja in prehrane izločiti umetna sladila ali agavin sirup, ki vsebuje visok procent fruktoze oz. sladkorje.
– za nizkokalorično, dieto brez ogljikovih hidratov, ketonsko in LCHF dieto.

Bistvene lastnosti SUGARSWEET 1:1:
– ODLIČEN NADOMESTEK SLADKORJA
– UNIKATNA RECEPTURA
– PREPROSTA UPORABA
– NIMA KALORIJ
– NIMA GLIKEMIČNE VREDNOSTI
– NARAVEN IZVOR, VEGAN
– BREZ GSO
– SLOVENSKA IDEJA
– PREIZKUŠEN-ZVESTI KUPCI ŽE OD 2011

SUGARSWEET JE SLOVENSKA IDEJA, saj je pripravljen po unikatni recepturi športnika in prehranskega poznavalca Peter Bukovnik-a.

UPORABA
SugarSweet (za brezkalorično in naravno sladkanje) lahko uporabite v vseh primerih, kjer bi sicer uporabili sladkor – sladkanje čajev, kave, peko peciv in slaščic,… SugarSweet lahko uporabljate tudi kot nadomestilo sladkorja pri izdelavi domačih marmelad in pripravo jedi z nižjo kalorično in glikemično vrednostjo v katerih lahko uživajo tudi diabetiki in osebe, ki želijo ohraniti ali izgubiti telesno težo.

MOČ SLADKANJA: SugarSweet 1:1 enako sladek kot beli namizni sladkorja (vendar je kljub temu brez kalorij in glikemične vrednosti). Pri peki po receptu uporabite tolikšno količino SugarSweet 1:1, ko je navedena za sladkor.

V kolikor želite SugarSweet z močnejšo sladilno moč vam priporočamo SugarSweet 1:2 ali SugarSweet 1:10. Za primer posebnih priložnosti (dekoriranje, marcipan,…) pa imamo na voljo tudi SugarSweet SOFT, ki nadomešča sladkor v prahu ali SugarSweet BROWNY, ki nadomešča rjavi sladkor.

Vsi izdelki linije SugarSweet so brez kalorij, brez glikemične vrednosti, brez alergenov, dodatkov preprostih sladkorjev, fruktoze ipd.

SESTAVINE: Eritritol, steviol glikozidi (naravni izvleček iz listov rastline stevia)

PROIZVAJALEC: Pozitivna sprememba doo, Šenčurska pot 29, 4208 Šenčur, info@nutriholis.si

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naravno sladilo SugarSweet 1:1 (enako sladek kot sladkor), 300g”

Morda vam bo prav tako všeč…