Košarica
0,00 €

Obvestilo o dostavi paketov v času izrednih razmer

paketomat

V trenutnih razmerah je v našem fokusu v prvi vrsti zdravje vas – prejemnikov paketov, naših zaposlenih in dostavljalcev paketov. Zato smo sprejeli nekaj nujnih ukrepov za dostavo v izrednih razmerah. Ob tem potrebujemo vašo podporo.

GLS  vas prosi za sodelovanje ob novem načinu prevzema in dostave v času izrednih razmer.

1. Dostava paketov bo potekala na prostem in brez kontaktov z upoštevano razdaljo 1,5 metra. GLS kurirji ne bodo vstopali v zaprte prostore ob dostavi paketa. Prejemnik paketa naj prevzame paket zunaj. GLS Paketomati omogočajo brezkontaktni prevzem paketa. LOKACIJE PAKETOMATOV najdete TUKAJ.

2. Prevzem paketov poteka izključno na prostem. GLS kurirji ne bodo vstopali v pisarne, skladišča in druge prostore. Predaja poteka brez kontaktov z varnostno razdaljo 1,5 metra.

3. Prejemniki paketov naprošamo, da se v čim večjem številu odločite za plačilo po predračunu ali s plačilnimi karticami, da zmanjšamo število paketov z odkupnino in s tem število stikov ob plačilu po povzetju.

Možna plačila za naročilo paketov so:

  • plačilo po predračunu (ob zaključku naročila izberite način plačila “Neposredna bančna transakcija” in po oddaji naročila boste avtomatsko prejeli predračun)
  • plačilo z bančno kartico na naši spletni trgovini (ob zaključku naročila izberite način plačila s kartico Maestro, MasterCard, Visa, ipd)
  • plačilo preko sistema PayPal (ob zaključku naročila izberite način plačila s kartico Maestro, MasterCard, Visa, ipd)
  • plačilo po povzetju je mogoče izključno s prevzemom na paketomatu (kjer lahko plačate le z bančno kartico!)

Plačilo po povzetju z gotovino je skrajna izbira, ko naročila ne morete poravnati drugače. Za oddajo in pripravo naročila plačilom po povzetju nas lahko tudi kontaktirate na info@nutriholis.si ali 069 69 72 36.  Plačilo po povzetju z gotovino trenutno ni več mogoče, zato bo v primeru, da želite plačati po povzetju, vaš paket preusmerjen na najbližji paketomat.

4. Prejemniki paketov se v čim večjem številu odločite za dostavo na dogovorjeno mesto ali za dostavo v GLS Paketomat. Dostava na dogovorjeno mesto pomeni, da prejemnik ne podpiše prevzema in da lahko kurir pusti paket npr. pred vrati, na terasi, za ograjo, ipd.. GLS Paketomati omogočajo brezkontaktni prevzem paketa na 70-ih lokacijah po vsej Sloveniji.

5. Če paketa ne bo možno dostaviti niti brezkontakno na naslovu niti preko GLS Paketomata, se bo paket takoj vrnil k pošiljatelju. Paketi ne bodo čakali prejemnikov na osebni dvig v GLS paketnem centru.

V času izrednih razmer je čas dostave lahko daljši za 2-4 dni od običajnega časa dostave. Prizadevamo si pakete odpremiti še isti dan, vendar vam v izrednih razmerah tega ne moremo garantirati.

V primeru novih navodil s strani države in GLS dostavne službe lahko pride do daljšega zamika pri dostavi. Obvestilo o predvidenem času boste s strani GLS prejeli na sms  ali mail .

Vljudno vas prosimo za prilagoditev situaciji, razumevanje glede daljšega dostavnega roka in da sprejmete naše previdnostne ukrepe za zmanjšanje tveganja za okužbo.

Vsem nam želimo veliko zdravja.

Ljubljana, dne 16.3.2020

Pozitivna sprememba d.o.o.,  PE NutriHolis Celostni center zdravja in GLS Slovenija

Uncategorized
Nazaj
Camu Camu – moč 50 limon v eni jagodi
Naprej
Kaj jesti v menopavzi? Prehrana in priporočena dopolnila