Košarica
0,00 €

Katera dieta je najboljša?

V tem članku vam razkrivamo najboljšo dieto s katero boste izgubili vse odvečne kilograme. Dieto, ki vam bo pomagala shujšati in dieto ki deluje pri vsem. A takšna dieta sploh obstaja? Odgovor je na žalost NE. Ampak priznajte, članek vas je zaradi tega stavka pritegnil. Ampak zakaj ga ne bi brali kljub vsemu naprej? Vsekakor vam bomo v naslednjih stavkih razkrili kakšno skrivnost, kako pridi do najboljše verzije sebe. In te diete ne bomo poimenovali hujšanje.

Zagotovo vsi poznate ogromno diet, sploh tisti, ki se borite z odvečnimi kilogrami. Od diete z zeljno juho, do diete kjer ne jeste nič ogljikovih hidratov, do diete ki jo je sestavil klinični center Ljubljana za celih 14 dni. Katera zares deluje? Hja, to boste na žalost morali ugotoviti sami. Dejstvo pa je, da nobena izmed njih ne deluje na dolgi rok, če se je niste sposobni držati vso življenje. In smo prišli do trika številka 1.

Trik #1: Izberite način prehranjevanja, ki se ga boste lahko držali vso življenje.

Stradanje še nikomur ni prineslo rezultatov na dolgi rok.

Trik #2: Ne stradajte, izberite pravo hrano, da ne boste lačni.

In na koncu vsega je pomembno tudi vaše dobro počutje.

Trik#3: Izberite način prehranjevanja, ki vam ustreza.

Kaj to pomeni ustreza? To pomeni, da se boste tudi sicer počutili dobro. Da vas ne bo bolel želodec, da bo vaša prebava urejena, da boste imeli dovolj energije za vadbo in da vam bo način prehranjevanja všeč. Le tako ga boste lahko obdržali za vso življenje. Saj želite ostati fit vso življenje kajne?

Še zmeraj čakate na odgovor katera dieta je najboljša?

Nekako lahko iz pisanja počasi izluščite, da je najboljša dieta tisti, ki na vas deluje in tista, ki se je lahko držite vso življenje ter vam ne povzroča nobenih težav. Torej – univerzalna dieta NE OBSTAJA. Vsak mora preprosto poslušati svoje telo ter spremljati svoj napredek. Če karkoli ne deluje, potem zamenjajte način.

Nobene garancije ni, da bo na vas delovala visoko beljakovinska dieta, če deluje na vaši prijateljici. In nobene garancije ni, da se boste tudi vi počutili odlično in boste imeli ogromno energije. Vsak človek je individualno bitje, zato potrebuje tudi individualni način prehranjevanja. In tukaj je največje bistvo POSLUŠATI SVOJE TELO. Ampak zares telo in ne glave, ki želi morda kakšne pregrehe v obliki nezdrave hrane in ne zna odnehati.

In na koncu vsega, še zmeraj so kalorije tiste, ki štejejo. In še zmeraj je deficit zaužitih kalorij tisti, ki vam bo prinesel rezultat. V vsej tej zgodbi, pa se ne pozabite tudi kdaj razvajati. S kakšno bolj zdravo čokolado, Cavalier čokolado recimo. Ali kakšnim drugim izdelkom te znamke.

Najbolj pomembno: Imejte se radi, imejte radi svoje telo in uspeh vam zagotovo ne bo ušel.

Uncategorized
Nazaj
Sladkor JE zdravju škodljiv
Naprej
Čokolada, ta magična jed!