Shopping cart
0,00 €

Wedderspoon premium mazilo za ustnice – 100% naravni balzam z Manuka medom, sivko in limono

Razprodano, kmalu na zalogi.

Nahranite in zaščitite svoje ustnice z Manuka medom, ki vsebuje dobro poznane koristne snovi, v harmoniji z bogatim, vlažilnim karitejevim maslom, organskim čebeljim voskom Manuka in organskim kakavovim maslom. Privoščite si svežo in gladko senzacijo. Brez kakršnihkoli kemikalij ali umetnih aditivov, ima ECOCERT organski certifikat, je “cruelty free”, “parfume free” in “petroleum free” .

Naravni balzam s senzualno kombinacija sivke in limone.

Najbolj priljubljen produkt skozi celo leto!

5,95 

Razprodano, kmalu na zalogi.

Šifra: WLSIVKA Kategorija: Brand:

Opis

Najbolj priljubljen produkt skozi celo leto! Wedderspoon balzam za ustnice je obogaten z manuka medom ter brez kakršnihkoli kemikalij ali aditivov.

Za vlaženje, nego in zaščito vaših ustnic. Vrhunske sestavine za mehke, gladke in zdrave ustnice. Wedderspoon balzam za ustnice je idealen za boleče in razpokane ustnice, saj nahrani in zaščiti vaše ustnice z Manuka medom, ki vsebuje dobro poznane koristne snovi, v harmoniji z bogatim, vlažilnim karitejevim maslom, organskim čebeljim voskom Manuka in organskim kakavovim maslom. Privoščite si slastno gladko senzacijo.

Wedderspoon naravni balzam za ustnice ima ECOCERT organski certifikat, je “cruelty free”, “parfume free” in “petroleum free” .

Manuka med – dragulj iz Nove Zelandije

Manuka grm raste v nedotaknjenih in oddaljenih območjih Nove Zelandije. Ta poseben grm je v sorodu s čajevcem in njegovi cvetovi cvetijo le 6 tednov v letu. Čebele se hranijo z Manuka cvetovi in proizvajajo Manuka med, ki je najslajše super živilo narave.

Pravi Manuka med izvira iz Nove Zelandije. Maori, domorodno ljudstvo Nove Zelandije, so prvi odkrili posebne lastnosti Manuke. Wedderspoon uporablja KFactor™ novozelandski sistem za ocenjevanje in preverjanje kakovosti Manuke. Uživajte v žlici Wedderspoon Manuka medu. Najboljša, pristna, surova, brez GMO certificirana Manuka iz Nove Zelandije.

Wedderspoon Manuka med je surov, brez gensko spremenjenih organizmov, nepasteriziran in vsebuje naravno prisoten čebelji cvetni prah, žive encime in propolis. Med našim lastniškim postopkom se med nežno segreje na temperaturo, podobno notranjosti delovnega čebelnjaka. Nikoli se ne segreje nad 42 °C, kar zagotavlja, da encimi, antioksidanti, vitamini, minerali in druge aktivne učinkovine ostanejo nespremenjene in se ohranijo tudi v postopku pakiranja.

Wedderspoon Manuka med je surov od panja do kozarca, točno tak kot ga je ustvarila narava.

Sestavine: * kokosovo olje, * Manuka čebelji vosek, naravna aroma kokosa, * karitejevo maslo, * kakavovo maslo,  *eterično olje sivke, vitamin E, * Manuka med, *eterično olje limone *organska sestavina. 

Uporaba: Redno nanašajte na ustnice, da bodo vedno vlažne in mehke.

Poreklo:  Kanada
Neto količina: 4,5 g

Distributer (za SLO)Pozitivna sprememba d.o.o., Šenčurska pot 29, 4208 Šenčur
Kontakt: 040 256 256, info@nutriholis.si