Košarica
0,00 €

Sirup Pohorc Stevi, brez dodanega sladkorja, s stevijo, 500 ml

Razprodano, kmalu na zalogi.

 

Sirup Pohorc brez dodanega sladkorja Stevi je 100% naravni sirup iz malin, robid in borovnic.

Sirupi brez sladkorja Stevi ne vsebujejo dodanega sladkorja, le naravno prisoten sladkor iz sadja. Zakaj je to pomembno? Med sestavinami konvencionalno pridelanih sirupov najpogosteje najdemo dodan sladkor ali glukozno-fruktozni sirup, ki je v prekomernih količinah znanstveno dokazano povezan z nastankom številnih bolezni (npr. diabetesa, srčno-žilnih bolezni), nabiranjem odvečnih kilogramov, kariesom itd.

V naših sirupih Stevi pa ni dodanega sladkorja, in tudi ne raznih dodanih barvil, arom, konzervansov in podobne umetne navlake.

Stevija je popolnoma naravno sladilo, ki ne povzroča dviga krvnega sladkorja in je brez kalorij.

Sirup Pohorc Stevi je l. 2017 na mednarodnem ocenjevanju AGRA prejel bronasto medaljo.

7,95 

Razprodano, kmalu na zalogi.

Šifra: STEVSIRUP-POHOR5 Kategorije: , , , , Oznaka: Brand:

Opis

Sirup Pohorc Stevi brez dodanega sladkorja je 100% naravni sirup iz malin, robid in borovnic.

Sirupi brez dodanega sladkorja Stevi ne vsebujejo dodanega sladkorja, le naravno prisoten sladkor iz sadja. Zakaj je to pomembno? Med sestavinami konvencionalno pridelanih sirupov najpogosteje najdemo dodan sladkor ali glukozno-fruktozni sirup, ki je v prekomernih količinah znanstveno dokazano povezan z nastankom številnih bolezni (npr. diabetesa, srčno-žilnih bolezni), nabiranjem odvečnih kilogramov, kariesom itd.

V naših sirupih Stevi pa ni dodanega sladkorja, in tudi ne raznih dodanih barvil, arom, konzervansov in podobne umetne navlake.

Stevija je popolnoma naravno sladilo, ki ne povzroča dviga krvnega sladkorja in je brez kalorij.

Sirupi Stevi so odlična izbira za vse, ki obožujete poln okus osvežilnih sadnih sirupov, a se konvencionalnim sirupom odpovedujete zaradi visoke vsebnosti sladkorja. Naravno sladilo stevija je pridobljeno iz listov rastline stevia rebaudiana, ki je brez glikemičnega indeksa, ne dviguje glukoze v krvi in zato nima negativnih učinkov na zdravje, kot jih ima navaden sladkor.

Preberite več o steviji v prispevku Naravno sladilo stevija – lastnosti.

Stevi dobrote – marmelade, sirupi in nektariji – so slovenski proizvodi, izdelani po inovativnim postopku proizvajalca Pohorske dobrote, ki omogoča, da se ohrani čimveč koristnih aktivnih učinkovin v sadju (vitaminov, mineralov, encimov). Prvovrstno izbrano sadje v izdelkih Stevi je pridelano na kar se da pristen in tradicionalen način, z ljubeznijo do planeta in skrbjo za zdravje.

Izbira najkvalitetnejših sestavin je poplačana takoj, ko odpremo stekleničko ali kozarec, ko zavonjamo tisto pristno naravno sadno aromo. Najlepša nagrada pa je vrhunski sadni okus, ravno prav posladkan s stevijo, da oplemeniti naravni okus sadja, vendar ga ne preglasi.

Tomaž Krajnc, profesionalni kuhar in inovator izdelkov Stevi nam je zaupal: “Poskusil sem s pridelavo iz manj kvalitetnega, cenejšega sadja, vendar kot profesionalni kuhar takoj opazim razliko v aromi in okusu. Zato bom vedno vztrajal pri najvišji kakovosti sestavin in verjamem, da bodo tudi kupci zaznali premium kvaliteto naših izdelkov. Dajte, poizkusite!”

Z nakupom izdelka Sirup Pohorc Stevi podpirate mala lokalna podjetja. Hvala!

Sestavine: maline, robide, borovnice, citronska kislina, melisa, sladilo steviol glikozidi (SunStevia Elite)

Pred uporabo dobro pretresite. Odprto hranite v hladilniku ter porabite čim prej.

Redčite v razmerju 1:8 ali po okusu.

Neto teža: 500 ml

Proizvaja in polni: Pohorske dobrote, Tomaž Krajnc s.p., Ranče 94, Fram.

Prodaja in trži: Pozitivna sprememba d.o.o., Šenčurska pot 29, Šenčur.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sirup Pohorc Stevi, brez dodanega sladkorja, s stevijo, 500 ml”