Shopping cart
0,00 €

Natural Earth Catuaba, 100 g

Razprodano, kmalu na zalogi.

Natural Earth Catuaba je (Trichilia catigua) je do 8 metrov visoko drevo, ki raste v deževnem gozdu severne Brazilije ter iz mnogobarvnih cvetov rodi majhne rdeče sadeže.

V prehranskem dopolnilu Natural Earth Catuaba Premium je v prah zmleto lubje drevesa Trichilia catigua A. Juss iz brazilske države Parana, kjer je njen izvor.

Tupi Indijanci, avtohtoni prebivalci iz Amazonije, so prvi začeli odkrivati njene izredne učinke. Catuaba v njihovem jeziku pomeni hrana, ki daje življenjsko energijo.

13,90 

Razprodano, kmalu na zalogi.

Opis

Natural Earth Catuaba je (Trichilia catigua) je do 8 metrov visoko drevo, ki raste v deževnem gozdu severne Brazilije ter iz mnogobarvnih cvetov rodi majhne rdeče sadeže. V prehranskem dopolnilu Natural Earth Catuaba je v prah zmleto lubje drevesa Trichilia catigua A. Juss iz brazilske države Parana, kjer je njen izvor. Tupi Indijanci, avtohtoni prebivalci iz Amazonije, so prvi začeli odkrivati njene izredne učinke. Catuaba v njihovem jeziku pomeni hrana, ki daje življenjsko energijo.

Sestavine:

100% lubje divje catuabe v prahu brez dodatkov.

Neto količina: 100 g

Uporaba: 1 do 2 majhni žlički dnevno, kar ustreza 4 gramom prahu.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v suhem in hladnem prostoru.

Proizvajalec: RDV Productions 22 bd Heurteloup F Tours, France

Država porekla: Brazilija.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Natural Earth Catuaba, 100 g”