Shopping cart
0,00 €

Naravno sladilo za vodo s stevijo – okus malina z limonado

Razprodano, kmalu na zalogi.

Nagrajeni okus – malina s priokusom limone v mešanici s najbolj okusno stevijo na svetu. Nadgradite tudi vi vašo (mineralno) vodo s tem svežim okusom.

Eno pakiranje Water Drops (48ml) zadostuje, da cca. 24l vode oplemenitite z izbrano sladko in naravno aromo. Osrečite svojo vodo na naraven način, brez sladkorja, dodanih kalorij, umetnih sladil ali umetnih arom!

Primerno tudi za otroke. Certificiranost brez  glutena, GSO in sladkorja. Priročna embalaža brez BPA.

ZNIŽANO -50% ZARADI PRETEČENEGA ROKA UPORABE (maj 2020)

7,95 

Razprodano, kmalu na zalogi.

Opis

Ali vam je težko popiti pravšnjo količino vode ali se odreči sladkim pijačam, ki ste se jih navadili? Na tržišču obstaja veliko ojačevalcev vode brez ogljikovih hidratov ali brez sladkorja, vendar jih večina vsebuje (umetne) sestavine, ki si jih ne želite zaužiti.

Water Drops so ekskluzivni izdelek, ker so naravni! Kapnite naravno sladke kapljice Water Drops v kozarec vode in poskrbite za svojo dnevno hidracijo na prijetnejši in slajši način, brez kemikalij ali sladkorja. Primerno tudi za dodajanje okusa jedem (ovseni kosmiči, proteini v prahu,…)

Water Drops so izdelek prepoznavnega podjetja Wisdom Foods. Ustanovitelj podjetja je g.James May, ki ga nekateri imenujejo tudi “oče stevije”, ker je precejšnji del svojega življenja posvetil preučevanju stevije. Leta 2003 je izdal knjigo Miracle of Stevia, v kateri je opisal številne terapevtske in hranilne lastnosti stevije ter predstavil razsvetljujoča spoznanja zdravnikov in nutricionistov, ki so izkusili »zdravilno moč« stevije.

Water Drops ponujajo naslednje prednosti:
Narejeni s stevijo iz najboljše kakovosti in okusa (mnoge nagrade za okus)
Brez dodanih kemikalij (nima umetnih okusov, arom, ojačevalcev okusa …)
Brez energijske vrednosti (brez kalorij)
Brez ogljikovih hidratov
Brez glikemičnega indeksa
Brez saharina, aspartama, rafiniranega sladkorja, maltodekstrina, fruktoze ali umetnih sladil kakršnekoli vrste
Brez GSO (brez gensko spremenjenih surovin)
Brez glutena

Sweetleaf Water Drops so primerni tudi za:
– sladkorne bolnike (diabetike) in osebe s prekomerno razraščeno kandido
– anti-kandida, nizko energijske, LCHF, ketonsko dieto, shujševalno dieto
– vse, ki si želijo zamenjati uživanje pijač s sladkorjem ali brezkaloričnih pijač z umetnimi sestavinami
– športnike in pripadnike zdravega ter naravnega življenjskega stila

Water Drops se bodo razveseli tudi STARŠI! Namreč izsledki raziskav kažejo, da otroci največ sladkorja zaužijejo prav s sladkimi pijačami. Rešitev so kapljice Water Drops, s katerimi na povsem naraven način ustvarimo slastno brezenergijsko pijačo in tako otroke spodbudimo k uživanju tekočine brez dodanega sladkorja.

Otroci bodo po osvežilnem napitku pravzaprav posegli kar sami, saj je zaradi izvrstnega okusa tudi pravi pravcati posladek. Pregovarjanje otrok k uživanju vode zaradi zadostne hidracije je s kapljicami Water Drops postalo preteklost. Zaradi sladkega in osvežilnega okusa – v kar šestih sadnih različicah – bodo všeč vsem otrokom ne glede na starost, pa tudi naveličali se jih ne bodo nikoli.

Sestavine: Rastlinski glicerol, prečiščena voda, citronska in jabolčna kislina, naravne arome, steviol glikozidi (stevia), natrijev citrat.
Neto količina: 48ml.
Proizvajalec: Wisdom Natural, SweetLeaf, ZDA
Distributer(SLO&HR): Pozitivna sprememba doo, Šenčurska 29, Šenčur, www.SLADKO.si, 040256256

Morda vam bo prav tako všeč…