Košarica
0,00 €

Naravno sladilo SunStevia Premium 250x slajše kot sladkor (25g)

Na zalogi

Premium je 250x slajši kot navadni sladkor z rahlim priokusom po rastlini steviji.

SunStevia Premium je 100% izvleček (ekstrakt)  iz rastline stevija, brez pridodanih zmesi ali umetnih dodatkov. Vsebuje 60% Reb-A. Reb-A je najkakovostnejši izvleček in najslajši izvleček iz rastline stevije.

 

11,90 

Na zalogi

Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka11,90 € / kos
-5% 3-4 izdelki11,31 € / kos
-10% 5 ali več10,71 € / kos

Opis

Naravno sladila SunStevia – 100% stevia in naravno-brezkalorični sladkorčki SugarSweet so primerni za vse, ki iščejo prvovrstno stevija sladilo. SunStevia in SugarSweet so primerni za vse, ki zavestno varujejo svoje zdravje, ki prisegajo na zdrav in naraven način prehranjevanja, osebe ki se želijo znebiti maščobe, ki prakticirajo diete s kalorično omejitvijo, anti kandida diete…

Lastnosti SunStevia – 100% stevia:
– odličen nadomestek za umetna sladila
– 0 kalorij (primerno za hujšanje)
– 0 glikemičnega indeksa (primerno za diabetike)
– 100% rastlinski izvor in naravno,brez umetnih dodatkov
– brez GSO
– 100% stevia sladilo (beli sladki prah)
– pridobljena z metodo brez kemikalij in umetnih solventov (CSF FREE)
– brez kakršnihkoli dodatkov
– ne povzroča telesne maščobe
– ne povzroča izločanje inzulina
– ne povzroča kariesa
– primerno za tudi bolnike ki imajo sladkorno bolezen, povišan holesterol, sindrom X, prekometno težo, visok krvni pritisk, kandido, cekalijo,..
– vegan

Moč sladkosti:
1g SunStevia Premium ima moč sladkosti kot cca. 250g sladkorja
Ena merica Premium = 8 žličk sladkorja (cca.30g sladkorja)

Pri 25g pakiranju priložena merica za lažje doziranje!

UPORABA: ¼  – ½  merice uporabite za naravno sladkanje hrane, sadno-zelenjavnih napitkov (smoothie), pijače, čajev,… Pri pripravi jedi lahko sladilo raztopite v vodi in ga primešajte ostalim sestavinam. SunStevia je zaradi izjemne sladkosti odličen nadomestek umetnim sladilom. V kolikor pa želite nadomestiti sladkor priporočamo naravni in brezkalorični SugarSweet, ki ima v primerjavi s SunStevio manjšo moč sladkanja  in enako kristalno obliko (kristalčki) kot sladkor.

Na našem blogu si lahko veliko preberete o pozitivni učinkih 100% stevije – SunStevie ter njenih bonitetah.

Sestavine: steviol glikozidi (tj.stevija) s 80% Reb-A

Proizvajalec: Pozitivna sprememba d.o.o.

KUPCI POZOR: Mnoga podjetja želijo na račun (ne)kvalitete produkta privarčevati, zato previdnost pri nakupu stevija sladila ni odveč ! Zato pri nakupu sladil iz stevije preveriti koliko deleža Reb-A vsebuje stevija sladilo in iz katerega dela rastline je izvleček pridobljen, ker to bistveno vpliva na kvaliteto izvlečka, saj je Reb-A najdražji in najkvalitetnejši izvleček.

Na produktih stevija sladil je velikokrat navedeno le to, da sladilo vsebuje steviol glikozide, brez navedbe koliko procentov Reb-A je dejansko vsebovano v sladilu in iz katerega dela rastline stevije je izvleček (beli prah) pridobljen.

Najkvalitetnejša stevija sladila so pridobljeni iz lista rastline stevija in vsebujejo vsaj 60% Reb-A, tako kot SunStevia Premium.  Če želite stevia sladilo, ki ima večji delež Reb-A in s tem tudi močnejši sladilni efekt ter manj priokusa po rastlini steviji priporočamo  Premium z 80% Reb-A ali SunStevia ELITE, ki ima kar 97% Reb-A.

Naravna sladila SunStevia – 100%stevia so pridobljeni iz lista rastline stevije, metoda testiranja kakovosti je opravljena po najvišjih standardih, ki jih določuje Skupni strokovni živilski odbor (JECFA), kar kupcu in uporabniku zagotavlja prvovrstno kvaliteto sestavin in verodostojne podatke o količinah izvlečkov (predvsem izvlečka Reb-A).

SunStevia naravna sladilo ustrezajo znanstvenemu mnenju Sveta za aditive za živila in hranilne vire o varnosti steviol glikozidov in izpolnjuje pogoje direktiv Evropske agencije za varnost hrane (EFSA).