Košarica
0,00 €
Akcija!

Naravno sladilo SugarSweet (enako sladek kot sladkor – 70x3g)

Razprodano, kmalu na zalogi.

S SugarSweet PACK vam ni več potrebno skrbeti, da bi zaradi sladkanja svoje kave ali čaja na račun sladkorja zaužili več kalorij ali, da bi na račun slajenja z umetnimi sladili zmanjšali svoji kavi ali čaju pozitiven vpliv na telo, saj priročno pakiranje (3 g vrečkice) omogoča, da SugarSweet vzamete s seboj v vaš najljubši lokal in ga uporabite za naravno in brezkalorično sladkanje kave ali čaja.

8,49  7,64 

Razprodano, kmalu na zalogi.

Šifra: SS1:1_MINI3G Kategorija: Oznaka: Brand:

Opis

S SUGARSWEET PACK imate končno možnost, da v vašem  priljubljenem lokalu sladkate  vašo kavico ali čaj na zdrav, brezkaloričen in naraven način, saj je SUGARSWEET PACK  brez kalorij in brez glikemičnega indeksa (G.I.0).

S SugarSweet PACK vam ni več potrebno skrbeti, da bi zaradi sladkanja svoje kave ali čaja na račun sladkorja zaužili več kalorij ali, da bi na račun slajenja z umetnimi sladili zmanjšali svoji kavi ali čaju pozitiven vpliv na telo, saj priročno pakiranje (3 g vrečkice) omogoča, da SugarSweet vzamete s seboj v vaš najljubši lokal in ga uporabite za naravno in brezkalorično sladkanje kave ali čaja.

SugarSweet je odličen pripomoček za izgubo teže, saj je v primerjavi s sladkimi sirupi (agavin, javor, rižev,..), medom in sladkorjem brez energijske vrednosti (0kcal), ker ne vsebuje ogljikovih hidratov iz glukoze ali fruktoze, ki se ob presežku shranjujejo v odvečno telesno maščobo.

SugarSweet je primeren:
-za vsakogar, ki iščete zdrav, naravno in brezkalorično nadomestilo sladkorja ter se želite izogniti uporabi umetnih sladil
– za diabetike, saj raziskave kažejo da SugarSweet ne vpliva na porast krvnega sladkorja
– za shujševalno dieto, ker je brez energijske vrednosti oz. nima kalorij ampak vseeno sladek
– za anti-kandida diete, saj SUGARSWEET ne hrani bakterije kandide
– za pripadnike zdravega in fit življenskega stila, ki želijo v svoji prehrani čimbolj omejiti uporabo sladkorja in prehrane izločiti umetna sladila ali agavin sirup, ki vsebuje visok procent fruktoze oz. sladkorje.
– za nizkokalorično, dieto brez ogljikovih hidratov, ketonsko in LCHF dieto.

Uživanje hrane ali pijače, ki vsebuje SugarSweet 1:1 namesto sladkorja prispeva k ohranjanju mineralizacije zob.

Uživanje hrane ali pijače, ki vsebuje SugarSweet 1:1 namesto sladkorja povzroči manjši porast ravni glukoze v krvi po zaužitju v primerjavi s hrano ali pijačo, ki vsebuje sladkor.

Bistvene lastnosti SUGARSWEET PACK 1:1:
– ODLIČEN NADOMESTEK SLADKORJA
– PRIROČNO 3g PARKIRANJE – 70 vrečk
– UNIKATNA RECEPTURA
– PREPROSTA UPORABA
– NIMA KALORIJ
– NIMA GLIKEMIČNE VREDNOSTI
– NARAVEN IZVOR, VEGAN
– BREZ GSO
– SLOVENSKA IDEJA
– PREIZKUŠEN-ZVESTI KUPCI ŽE 6 LET

UPORABA
SugarSweet (za brezkalorično in naravno sladkanje) lahko uporabite v vseh primerih, kjer bi sicer uporabili sladkor – sladkanje čajev, kave, peko peciv in slaščic,… SugarSweet lahko uporabljate tudi kot nadomestilo sladkorja pri izdelavi domačih marmelad in pripravo jedi z nižjo kalorično in glikemično vrednostjo v katerih lahko uživajo tudi diabetiki in osebe, ki želijo ohraniti ali izgubiti telesno težo.

MOČ SLADKANJA: SugarSweet PACK je enako sladek kot beli namizni sladkorja (vendar je kljub temu brez kalorij in glikemične vrednosti).  V kavo ali čaj ga dodajte v enaki količini, kot bi dodali sladkor.

V kolikor želite SugarSweet z močnejšo sladilno moč vam priporočamo SugarSweet 1:2 ali SugarSweet 1:10. Za primer posebnih priložnosti (dekoriranje, marcipan,…) pa imamo na voljo tudi SugarSweet SOFT, ki nadomešča sladkor v prahu ali SugarSweet BROWNY, ki nadomešča rjavi sladkor.

Vsi izdelki linije SugarSweet so brez kalorij, brez glikemične vrednosti, brez alergenov, dodatkov preprostih sladkorjev, fruktoze ipd.

SUGARSWEET JE SLOVENSKA IDEJA, saj je pripravljen po unikatni recepturi športnika in prehranskega poznavalca Peter Bukovnik-a. SugarSweet vsebuje eritritol in stevijo, ki sta naravno prisotna v rastlinah. Eritritol za prehranske potrebe pridobivajo s procesom naravne fermentacije iz rastlinskega škroba, stevijo pa z ekstrakcijo iz listov rastline stevia. V SugarSweet 1:1 je vsebovana prvovrstna SunStevia, ki je 100% stevia.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naravno sladilo SugarSweet (enako sladek kot sladkor – 70x3g)”