Košarica
0,00 €
Akcija!

Naravno sladilo SugarSweet BROWNY (300x manj kalorij kot rjavi sladkor), 300g

Na zalogi

SugarSweet BROWNY je naraven nadomestek za rjavi sladkor. Ima samo 1,29kcal/100g kar je 300-krat manj kot jih ima običajni rjavi sladkor. Pripravljen je po unikatni recepturi tako, da pri pripravi jedi nadomesti rjavi sladkor brez opazne razlike glede okusa in teksture.
SUGARSWEET BROWNY je enako sladek, kot rjavi sladkor. SugarSweet BROWNY se pri uporabi obnaša enako kot sladkor v prahu. Uporabite ga lahko vsepovsod kjer sicer uporabljate sladkor. Zelo preprost za uporabo.

9,90  7,92 

Na zalogi

Opis

SUGARSWEET BROWNY je naravni nadomestek rjavega sladkorja s samo 1,29kcal/100g ( 300-krat manj kalorij, kot rjavi sladkor) z glikemičnim indeksom 1 (G.I. 1). Ima enako moč sladkosti, okus in kristalno strukturo kot rjavi sladkor. Njegov okus po rjavem sladkorju izvira naravne arome jabolčnega ekstrakta.

SugarSweet BROWNY velja za “fit rjavi sladkor” saj v primerjavi s sladkimi sirupi (agavin, javor, rižev,..), medom in sladkorjem brez energijske vrednosti (0kcal), ker ne vsebuje ogljikovih hidratov iz glukoze ali fruktoze, ki se ob presežku shranjujejo v odvečno telesno maščobo.

SugarSweet BROWNY je primeren:
-za vsakogar, ki iščete zdrav, naravno in brezkalorično nadomestilo sladkorja ter se želite izogniti uporabi umetnih sladil
– za diabetike, saj raziskave kažejo da ne vpliva na porast krvnega sladkorja
– za shujševalno dieto, ker je brez energijske vrednosti oz. nima kalorij ampak vseeno sladek
– za anti-kandida diete, saj ne hrani bakterije kandide
– za pripadnike zdravega in fit življenskega stila, ki želijo v svoji prehrani čimbolj omejiti uporabo sladkorja in prehrane izločiti umetna sladila ali agavin sirup, ki vsebuje visok procent fruktoze oz. sladkorje.
– za nizkokalorično, dieto brez ogljikovih hidratov, ketonsko in LCHF dieto.

Uživanje hrane ali pijače, ki vsebuje SugarSweet BROWNY namesto sladkorja prispeva k ohranjanju mineralizacije zob.

Uživanje hrane ali pijače, ki vsebuje SugarSweet BROWNY namesto sladkorja povzroči manjši porast ravni glukoze v krvi po zaužitju v primerjavi s hrano ali pijačo, ki vsebuje sladkor.

Bistvene lastnosti SUGARSWEET BROWNY:
– ODLIČEN NADOMESTEK RJAVEGA SLADKORJA
– UNIKATNA RECEPTURA
– PREPROSTA UPORABA
– NIMA KALORIJ
– NIMA GLIKEMIČNE VREDNOSTI
– NARAVEN IZVOR, VEGAN
– BREZ GSO
– SLOVENSKA IDEJA

UPORABA
SugarSweet (za brezkalorično in naravno sladkanje) lahko uporabite v vseh primerih, kjer bi sicer uporabili sladkor – sladkanje čajev, kave, peko peciv in slaščic,… SugarSweet lahko uporabljate tudi kot nadomestilo sladkorja pri izdelavi domačih marmelad in pripravo jedi z nižjo kalorično in glikemično vrednostjo v katerih lahko uživajo tudi diabetiki in osebe, ki želijo ohraniti ali izgubiti telesno težo.

MOČ SLADKANJA: MOČ SLADKANJA: SugarSweet BROWNY ima enako sladkost kot rjavi sladkor. Torej za nadomestitev ene žlice sladkorja potrebujete eno žlico SugarSweet BROWNY-ja. V kolikor želite SugarSweet, ki nadomešča beli sladkor vam priporočamo SugarSweet 1:1, SugarSweet 1:1, SugarSweet 1:10 ali SugarSweet SOFT, ki nadomešča sladkor v prahu.

Vsi izdelki linije SugarSweet so brez ali z minimalno kalorijami, brez ali z minimalno glikemično vrednostjo, brez alergenov, dodatkov preprostih sladkorjev, fruktoze ipd.

SUGARSWEET JE SLOVENSKA IDEJA, saj je pripravljen po unikatni recepturi športnika in prehranskega poznavalca Peter Bukovnik-a. SugarSweet vsebuje eritritol in stevijo, ki sta naravno prisotna v rastlinah. Eritritol za prehranske potrebe pridobivajo s procesom naravne fermentacije iz rastlinskega škroba, stevijo pa z ekstrakcijo iz listov rastline stevia. V SugarSweet BROWNY 1:1 je vsebovana prvovrstna SunStevia, ki je 100% stevia.

Sestavine: eritritol, jabolčni ekstrakt in steviol glikozid (stevija)

Proizvajalec: Pozitivna sprememba d.o.o., Šenčurska pot 29, 4208 Šenčur

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naravno sladilo SugarSweet BROWNY (300x manj kalorij kot rjavi sladkor), 300g”