Košarica
0,00 €

Naravno sladilo Sweet Drops s stevijo – aroma vanilija

Razprodano, kmalu na zalogi.

Vanilija je stalnica in nujna sestavina vsake kuhinjske shrambe že nekaj stoletij. S Sweet Drops lahko ta nepogrešljivi okus vzamete s seboj kamorkoli, saj je naravno sladilo s stevijo pakirano v izjemno priročni in lahki embalaži. Popestrite svojo hrano na naraven način, brez sladkorja, dodanih kalorij, umetnih sladil ali umetnih arom. Primerno tudi za otroke. Certificiranost brez  glutena in brez GSO. Priročna embalaža brez BPA.

S Sweet Drops naravnim sladilom s stevijo, ki ima naravno aromo vanilije lahko izboljšate okus domače stepene smetane, povzdignete francoski toast na višjo raven ali popestrite okus svoje najljubše pijače z mehurčki.  Dodajte ščepec ekstra sladkosti k vaši dnevni rutini.

7,95 

Razprodano, kmalu na zalogi.

Opis

Sweet Drops so ekskluzivni izdelek, ker so naravni in brez GSO! Kapnite naravno sladko kapljice Sweet Drops v vašo hrano, smoothije, jogurt ali vodo naredite vaše obroke in napitek okusnejši na naraven način brez kemikalij ali sladkorja.

Sweet Drops so izdelek prepoznavnega podjetja Wisdom Foods. Ustanovitelj podjetja je g.James May, ki ga nekateri imenujejo tudi “oče stevije”, ker je precejšnji del svojega življenja posvetil preučevanju stevije. Leta 2003 je izdal knjigo Miracle of Stevia v kateri je opisal številne terapevtske in hranilne lastnosti stevije ter predstavil razsvetljujoča spoznanja zdravnikov in nutricionistov, ki so izkusili »zdravilno moč« stevije.

Sweet Drops ponujajo naslednje prednosti:
Narejeni s stevijo iz najboljše kakovosti in okusa (mnoge nagrade za okus)
Brez dodanih kemikalij (nima umetnih okusov, arom, ojačevalcev okusa,..)
Brez energijske vrednosti (brez kalorij)
Brez ogljikovih hidratov
Brez glikemičnega indeksa
Brez saharina, aspartama, rafiniranega sladkorja, maltodekstrina, fruktoze ali umetnih sladil kakršnekoli vrste
Brez GSO (brez gensko spremenjenih surovin)
Brez glutena

Sweetleaf Sweet Drops so primerni tudi za:
– sladkorne bolnike (diabetike) in osebe s prekomerno razraščeno kandido
– anti-kandida, nizko energijske, LCHF, ketonsko dieto, shujševalno dieto
– vse, ki si želijo zamenjati uživanje hrane  s sladkorjem ali sladil z umetnimi sestavinami
– športnike in pripadnike zdravega ter naravnega življenjskega stila.

Sweet Drops se bodo razveseli tudi STARŠI, saj otroci stežka uživajo zdravo hrano, ki ni sladkana ali je brez okusa. Sweet Drops bodo zaradi sladkega okusa – v kar petih  različicah –  všeč vsem otrokom ne glede na starost. Seveda smo prepričani, da  bodo Sweet Drops zagotovo všeč tudi staršem.

Sestavine: Rastlinski glicerol, prečiščena voda, naravne arome, steviol glikozidi(stevia), prehranska vlaknina. Neto količina 50ml

Proizvaja: Wisdom Natural, SweetLeaf, ZDA,  Distributer (SLO&HR): Pozitivna sprememba doo, Šenčurska 29 www.SLADKO.si, 040 256 256

Morda vam bo prav tako všeč…