Shopping cart
0,00 €

Jagodna marmelada brez dodanega sladkorja s stevijo, ekstra domača, 90% sadni delež, Stevi, 200 ml

Na zalogi

Jagodna marmelada BREZ SLADKORJA Žametna jagodka Stevi vsebuje več kot 90% pravega sadja. Slajena je z naravnim sladilom stevija, ki ne povzroča dviga krvnega sladkorja in je brez kalorij.

100% naravna, ekstra domača marmelada ne vsebuje dodanega sladkorja, le naravno prisoten sladkor iz sadja.

Skupna vrednost sladkorjev je samo 9 g na 100 g izdelka, gre izključno za naravno prisotni sladkor iz sadja.

Prvovrstna jagodna marmelada brez sladkorja Stevi je narejena po posebni, lastni metodi, kjer je sadje toplotno obdelano v čim krajšem času in pri nižjih temperaturah kot običajno (do 80 stopinj Celzija), kar pomeni, da se ohrani več mineralov in vitaminov v sadju kot pri konvencionalnem kuhanju marmelad.

4,95 

Na zalogi

Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka4,95 € / kos
-5% 3-4 izdelki4,70 € / kos
-10% 5 ali več4,46 € / kos

Opis

Jagodna marmelada brez sladkorja ŽAMETNA JAGODKA Stevi vsebuje več kot 90% pravega sadja. Slajena je z naravnim sladilom stevija, ki ne povzroča dviga krvnega sladkorja in je brez kalorij.

100% naravna marmelada ne vsebuje dodanega sladkorja, le naravno prisoten sladkor iz sadja.

Ekstra domača marmelada pomeni, da niso dodane nobene kemično konzervirane sestavine. Sadni delež mora biti vsaj 45%, marmelade Stevi pa so zavezane še mnogo višji odličnosti in zagotavljajo, da je na 100 g izdelka vsaj 90 g sadja.

Prvovrstna jagodna marmelada brez sladkorja Stevi je narejena po posebni, lastni metodi, kjer je sadje toplotno obdelano v čim krajšem času in pri nižjih temperaturah kot običajno (do 80 stopinj Celzija), kar pomeni, da se ohrani več mineralov in vitaminov v sadju kot pri konvencionalnem kuhanju marmelad.

Marmelade Stevi so odlična izbira za vse, ki obožujete poln sadni okus domače marmelade na kruhu, palačinkah, v pecivu, a se konvencionalnim marmeladam odpovedujete zaradi visoke vsebnosti sladkorja. Naravno sladilo stevija je pridobljeno iz listov rastline stevia rebaudiana, ki je brez glikemičnega indeksa, ne dviguje glukoze v krvi in zato nima negativnih učinkov na zdravje, kot jih ima navaden sladkor.

Preberite več o steviji v prispevku Naravno sladilo stevija – lastnosti.

Jagode so bogate z antioksidanti (npr. antocianini, elagitanini ter razni flavonoli)1, nekaterimi vitamini in minerali (vitamin B, C, kalij, mangan) ter vlakninami. Ker so v sezoni le kratek del leta, je jagodna marmelada brez sladkorja domiseln in zdrav način, da ta okusen sadež uživamo skozi vse letne čase.

Zanimivost: Ali ste vedeli, da so jagode zaradi svoje rdeče barve in oblike, ki spominja na srce, simbol Venere, Boginje ljubezni?

Sestavine: jagode (55%), rabarbara (35%), pektin, sladilo Sun Stevia Elite.

Izdelano iz minimalno 90 g sadja na 100 g izdelka.

Skupni sladkorji: 9 g na 100 g izdelka.

Odprto hranite v hladilniku ter porabite v čim krajšem času.

Neto teža: 200 ml

Proizvaja in polni: Pohorske dobrote, Tomaž Krajnc s.p., Ranče 94, Fram.

Prodaja in trži: Pozitivna sprememba d.o.o., Šenčurska pot 29, Šenčur.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Jagodna marmelada brez dodanega sladkorja s stevijo, ekstra domača, 90% sadni delež, Stevi, 200 ml”