Košarica
0,00 €

Grahovi proteini Pulsin (izolat), 250 g

Na zalogi

Grahovi proteini Pulsin – RASTLINSKI NEALERGEN VIR BELJAKOVIN

Vsebujejo izolat grahovih beljakovin – kar 80% beljakovin.
100% naravne sestavine, brez dodanega sladkorja ali sladil, brez glutena, brez mleka, brez GSO, brez polnil.
Nevtralen okus, primerni za uporabo v sladkih in slanih receptih (tudi za zgoščevanje juh).
Nealergeni in zato odlični za posameznike, ki se zaradi intoleranc ali alergij želijo izogniti mlečnim in sojinim beljakovinam.
Primerni tudi za vegane, vegetarijance, športnike, posameznike na shujševalni dieti ter vse ostale, ki želijo poskrbeti za zadosten vnos beljakovin.

8,90 

Na zalogi

Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka8,90 € / kos
-5% 3-4 izdelki8,46 € / kos
-10% 5 ali več8,01 € / kos

Opis

Grahovi proteini Pulsin

Grahovi proteini Pulsin vsebujejo izolat grahovih beljakovin s kar 80% beljakovin in so odličen način za obogatitev jedi z rastlinskimi beljakovinami. So nevtralnega okusa, zato jih lahko uporabljate tako v sladkih kot tudi v slanih receptih. Primerni so tudi za segrevanje.

Odlikujejo jih 100% naravne sestavine. So veganski, brez dodanega sladkorja ali sladil,  brez glutena, brez mleka, brez GSO, brez polnil in odlična rastlinska alternativa sirotkinim proteinom.

Grahovi proteini v prahu so še posebej primerni za vegane, vegetarijance, športnike, posameznike na shujševalni dieti ter vse ostale, ki želijo poskrbeti za zadosten vnos beljakovin. So nealergeni in zato odlični za posameznike, ki se zaradi intoleranc ali alergij želijo izogniti mlečnim in sojinim beljakovinam.

Zakaj izbrati grahove proteine Pulsin?

Grahovi proteini imajo nadvse širok spekter uporabe – primerni so tako za sladke kot tudi slane recepte. So stabilni tudi pri višjih temperaturah in zato idealni za kuho in peko. Odlikuje jih tudi visoka vsebnost beljakovin (80%).

Uporaba:

Grahovi proteini Pulsin so vsestranska sestavina, ki se lahko meša tako s sladkimi kot slanimi živili (priporočena servirna količina 10-20 g).

Še posebej okusni so v rastlinskih juhah, kjer se uporabljajo kot sredstvo za zgoščevanje (namesto moke) – z dodano koristjo – večja vsebnost beljakovin! Proteine v prahu je jedem najbolje dodati na koncu kuhanja, saj lahko vretje ali podaljšano kuhanje povzroči denaturacijo beljakovin. Grahove beljakovine se lahko uporablja tudi za popestritev številnih druih receptov, kar se odlično poda k pestrosti kuhanja. Uporabite jih lahko tudi v smutijih, pripravite proteinski  ali jih vmešate v sojin ali kokosov jogurt.

Sestava: 100% izolat grahovih beljakovin

Vegansko, brez sladkorja, brez mleka, brez glutena, brez trans maščobnih kislin, brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).
Alergeni: Narejeno v obratu, kjer izdelujejo tudi izdelke z oreščki, arašidi in mlekom. Lahko vsebuje sojo.

Hranilna vrednost:

Na 100 g Na 10 g porcijo
Energija 1697 kJ / 406 kcal 170 kJ / 41 kcal
Maščobe 9,1 g 0,9 g
   od tega nasičene maščobe 1,8 g 0,2 g
Ogljikovi hidrati 0,2 g 0,0 g
   od tega sladkorji 0,1 g 0,0 g
Prehranske vlaknine 1,4 g 0,1 g
Beljakovine 80,0 g 8,0 g
Sol 4,9 g 0,49 g
Železo (PDV %*) 15,0 mg (107 % PDV) 1,5 mg (11 % PDV)
Cink (PDV %*) 5,5 mg (55 % PDV) 0,6 mg (6 % PDV)

* Priporočena dnevna vrednost (PDV) za povprečen vnos odrasle osebe (8400 kJ/2000 kcal)

Priporočeno serviranje: 10 – 20 g

Porcij na embalažo: 25 x 10 g

Hranite v hladnem in suhem prostoru. Uporabite v 6 mesecih od datuma odprtja. Rok uporabe se nahaja na embalaži.

Neto količina: 250 g

Proizvajalec: Pulsin Ltd, Unit 16 Brunel Court Waterwells Business Park, Gloucester GL2 2AL, United Kingdom

Distributer: Orix d.o.o., Vodnikova c. 40, 1000 Ljubljana

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Grahovi proteini Pulsin (izolat), 250 g”

Morda vam bo prav tako všeč…