Košarica
0,00 €
Akcija!

AKCIJA -15% KSILITOL NatureVibe (200g / 400g)

Na zalogi

AKCIJSKA CENA: -10% za 200g , -15% za 400g

NatureVibe KSILITOL ali brezovo sladilo je naravno sladilo, ki vsebuje 40% manj kalorij, kot sladkor. Pri pripravi receptov se uporablja v enaki količini in način, kot običajni sladkor. Njegov glikemični indeks je 8, zato je primeren za diabetike, prav tako pa tudi  za športnike in vse, ki se zavedajo pomena zdrave in uravnotežene prehrane.

5,31 8,41 

Počisti

Opis

AKCIJSKA CENA: -10% za 200g , -15% za 400g
NatureVibe ksilitol je naravno sladilo, ki ga pridobivajo iz lubja breze. Hitro raztopljiv, zelo podobnega videza in okusa kot trsni sladkor. Primeren za peko in kuhanje.
NatureVibe KSILITOL ali BREZOVO SLADILO je naravno sladilo, ki vsebuje 40% manj kalorij, kot sladkor. Pri pripravi receptov se uporablja v enaki količini in način, kot običajni sladkor. Njegov glikemični indeks je 8, zato je primeren za diabetike, prav tako pa tudi  za športnike in vse, ki se zavedajo pomena zdrave in uravnotežene prehrane.

NatureVibe ksilitol je primeren:
-za vsakogar, ki iščete zdrav, naravno in brezkalorično nadomestilo sladkorja ter se želite izogniti uporabi umetnih sladil
– za diabetike, saj ima zelo nizek glikemični indeks
– za pripadnike zdravega in fit življenskega stila, ki želijo v svoji prehrani čimbolj omejiti uporabo sladkorja in prehrane izločiti umetna sladila ali agavin sirup, ki vsebuje visok procent fruktoze oz. sladkorje.
– za nizkokalorično, dieto brez ogljikovih hidratov, ketonsko in LCHF dieto.

Uživanje hrane ali pijače, ki vsebuje NatureVibe ksilitol  namesto sladkorja prispeva k ohranjanju mineralizacije zob.

Uživanje hrane ali pijače, ki vsebuje NatureVibe ksilitol namesto sladkorja povzroči manjši porast ravni glukoze v krvi po zaužitju v primerjavi s hrano ali pijačo, ki vsebuje sladkor.

Bistvene lastnosti NATUREVIBE KSILITOL:
– NADOMESTEK SLADKORJA
– PREPROSTA UPORABA
– 40% MANJ KALORIJ KOT SLADKOR (v kolikor želite naravno sladilo brez kalorij vam priporočamo SugarSweet)
– ŽIVILO Z NIZKO GLIKEMIČNO VREDNOSTJO – GI 8 (navaden sladkor ima GI 68)
– NARAVEN IZVOR, VEGAN
– BREZ GSO

UPORABA
NatureVibe ksilitol za manjkalorično in naravno sladkanje lahko uporabite v vseh primerih, kjer bi sicer uporabili sladkor – sladkanje čaja, kave, peko peciv in slaščic,…

MOČ SLADKANJA: NatureVibe KSILITOL dosega cca. 85 % sladkosti sladkorja, vendar ima 40% manj kalorij.

V kolikor želite uporabljati brezkalorično in naravno sladilo z močnejšo sladkostjo vam priporočamo SugarSweet 1:2 ali SugarSweet 1:10
Vsi izdelki linije SugarSweet so brez kalorij, brez glikemične vrednosti, brez alergenov, dodatkov preprostih sladkorjev, frukoze ipd.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AKCIJA -15% KSILITOL NatureVibe (200g / 400g)”