Košarica
0,00 €

Breskova marmelada brez dodanega sladkorja s stevijo, ekstra domača, 90% sadni delež, Stevi, 300 ml

Razprodano, kmalu na zalogi.

Breskova marmelada brez dodanega sladkorja VINOGRADNIŠKA BRESKVICA Stevi vsebuje več kot 90% pravega sadja. Slajena je z naravnim sladilom stevija, ki ne povzroča dviga krvnega sladkorja in je brez kalorij.

100% naravna, ekstra domača marmelada ne vsebuje dodanega sladkorja, le naravno prisoten sladkor iz sadja.

Prvovrstna breskova marmelada brez dodanega sladkorja Stevi je narejena po posebni, lastni metodi, kjer je sadje toplotno obdelano v čim krajšem času in pri nižjih temperaturah kot običajno (do 80 stopinj Celzija), kar pomeni, da se ohrani več mineralov in vitaminov v sadju kot pri konvencionalnem kuhanju marmelad.

Prav tako se ne uporablja postopek “zgoščevanja”, pri katerem se sadje na visokih temperaturah prekuhava, tako da izpareva tekočina in se snov zgoščuje, vendar se pri tem izgubljajo/uničujejo tudi naravno prisotni vitamini in  minerali v sadju.

V marmeladah se ne uporablja želatina živalskega izvora temveč rastlinski pektin.

5,90 

Razprodano, kmalu na zalogi.

Šifra: STEVMAR-BRESK200 Kategorije: , , , , Oznaka: Brand:

Opis

Breskova marmelada brez dodanega sladkorja VINOGRADNIŠKA BRESKVICA Stevi vsebuje več kot 90% pravega sadja. Slajena je z naravnim sladilom stevija, ki ne povzroča dviga krvnega sladkorja in je brez kalorij.

100% naravna marmelada ne vsebuje dodanega sladkorja, le naravno prisoten sladkor iz sadja.

Ekstra domača marmelada pomeni, da niso dodane nobene kemično konzervirane sestavine. Sadni delež pri ekstra domači marmeladi mora biti vsaj 45%, marmelade Stevi pa so zavezane še mnogo višji odličnosti in zagotavljajo, da je na 100 g izdelka vsaj 90 g sadja.

Prvovrstna breskova marmelada brez dodanega sladkorja Stevi je narejena po posebni, lastni metodi, kjer je sadje toplotno obdelano v čim krajšem času in pri nižjih temperaturah kot običajno (do 80 stopinj Celzija), kar pomeni, da se mnogo več mineralov in vitaminov v sadju kot pri konvencionalnem kuhanju marmelad. Prav tako se ne uporablja postopek “zgoščevanja” pri katerem se sadje na visokih temperaturah prekuhava, tako da izpareva tekočina in se snov zgoščuje. Vendar se pri tem izgubljajo/uničujejo tudi naravno prisotni vitamini in  minerali v sadju.

V marmeladah se ne uporablja želatina živalskega izvora temveč rastlinski pektin.

Marmelade Stevi so odlična izbira za vse, ki obožujete poln sadni okus domače marmelade na kruhu, palačinkah, v pecivu, a se konvencionalnim marmeladam odpovedujete zaradi visoke vsebnosti sladkorja. Naravno sladilo stevija je pridobljeno iz listov rastline stevia rebaudiana, ki je brez glikemičnega indeksa, ne dviguje glukoze v krvi in zato nima negativnih učinkov na zdravje, kot jih ima navaden sladkor.

Preberite več o steviji v prispevku Naravno sladilo stevija – lastnosti.

Breskve so bogate z antioksidanti, vitamini in vlakninami1. Breskova marmelada brez dodanega sladkorja je domiseln in zdrav način, da ta okusni sadež uživamo skozi vse letne čase.

Konvencionalne marmelade kljub pozitivnemu učinku naštetih hranil na žalost niso preveč zdrave, ker vsebujejo ogromne količine dodanega sladkorja, ki izniči te pozitivne učinke. Sladkor doda konvencionalnim marmeladam tudi nepotrebne kalorije. Ker marmeladam Stevi ni dodan sladkor, ampak naravno sladilo stevija, v izdelku ni dodatnih kalorij iz sladkorja ali njegovih negativnih učinkov na zdravje.

Stevi dobrote – marmelade, sirupi in nektariji – so slovenski proizvodi, izdelani po inovativnim postopku proizvajalca Pohorske dobrote, ki omogoča, da se ohrani čimveč koristnih aktivnih učinkovin v sadju (vitaminov, mineralov, encimov). Prvovrstno izbrano sadje v izdelkih Stevi je pridelano na kar se da pristen in tradicionalen način, z ljubeznijo do planeta in skrbjo za zdravje.

Izbira najkvalitetnejših sestavin je poplačana takoj, ko odpremo stekleničko ali kozarec, ko zavonjamo tisto pristno naravno sadno aromo. Najlepša nagrada pa je vrhunski sadni okus, ravno prav posladkan s stevijo, da oplemeniti naravni okus sadja, vendar ga ne preglasi.

Tomaž Krajnc, profesionalni kuhar in inovator izdelkov Stevi nam je zaupal: “Poskusil sem s pridelavo iz manj kvalitetnega, cenejšega sadja, vendar kot profesionalni kuhar takoj opazim razliko v aromi in okusu. Zato bom vedno vztrajal pri najvišji kakovosti sestavin in verjamem, da bodo tudi kupci zaznali premium kvaliteto naših izdelkov. Dajte, poizkusite!”

Z nakupom izdelka Breskova marmelada brez dodanega sladkorja s stevijo Stevi podpirate mala lokalna podjetja. Hvala!

Sestavine: vinogradniške breskve (90%), pektin, sladilo steviol glikozidi (SunStevia Elite)

Izdelano iz minimalno 90 g sadja na 100 g izdelka.

Skupni sladkorji: 14 g na 100 g izdelka.

Odprto hranite v hladilniku ter porabite v čim krajšem času.

Neto teža: 300 ml

Proizvaja in polni: Pohorske dobrote, Tomaž Krajnc s.p., Ranče 94, Fram.

Prodaja in trži: Pozitivna sprememba d.o.o., Šenčurska pot 29, Šenčur.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Breskova marmelada brez dodanega sladkorja s stevijo, ekstra domača, 90% sadni delež, Stevi, 300 ml”